Kontakta oss

Vi finns här för att hjälpa dig när du önskar få en print på en produkt. Vi vågar kanske inte lova att vi kan trycka exakt vad som helst på vad som helst, men nästan. Oavsett vad du skulle vilja ha för tryck är du alltid välkommen att kontakta oss. Inga frågor är dumma och nästan inget är omöjligt. Vi är problemlösare och har många resurser vad gäller tryck och print.

Vårt jobb är vår hobby

Vi brinner för vårt jobb. Att jobba med tryck och print är kreativt och något som vi brinner för. Att komma på bästa lösningen för varje enskild produkt är en sport för oss. Att trycka på nya typer av material med olika former gör att vi får gnugga våra grå lite extra och det är det vi gillar. Att utmana oss själva och tänka utanför boxen ger oss energi och motivation. Vi brukar säga att inga projekt är omöjliga om man är full av idéer.

Kunden står alltid i centrum

Vi finns för kundens skull och är mer än villiga att ge god service. Vi har många kunder från alla olika branscher och med olika krav och idéer. För att göra våra kunder nöjda ser vi alltid till att bemöta och serva på bästa sätt. Vi anpassar oss till kundens behov och gör alltid vad vi kan för att hålla goda kundrelationer. När kunderna är nöjda är vi nöjda.

Vi är mycket glada och stolta över att kunna erbjuda våra kunder ett stort utbud vad gäller tryck och print av loggor och liknande. Inga projekt är för stora eller för små och som sagt brukar inte heller några projekt vara omöjliga. Banderoller, flaggor, muggar eller t-shirts, fråga oss och vi brukar kunna lösa de allra flesta typer av print och tryck.