Om oss

Vi arbetar med tryck och prints på olika typer av material och produkter. Vi trycker exempelvis loggor, texter och bilder på allt från flaggor till dokument. Här har vi samlat olika erbjudanden och företag för att du enkelt ska kunna hitta någon som vill hjälpa dig med dina tryckprodukter.

Vi hjälper våra kunder med att få tryck på olika produkter

Att trycka sin logga på olika typer av produkter är populärt för de allra flesta företag. Det kan vara allt från kuvert och A4-papper till arbetskläder till de anställda eller på flaggor som ska vaja utanför företagets lokaler. Oavsett vilken typ av produkt du önskar få ett tryck på kan du alltid vända dig till oss för att se om vi kan ta oss an projektet. Vi arbetar bara med leverantörer som kan garantera bra kvalitet och hög service. Vi tar emot båda stora och små projekt, hör gärna av dig för att diskutera din beställning och dess volym.

Anpassade tryckbeställningar

Om du eller ditt företag önskar trycksaker men inte har möjlighet att ha ett stort lager med tryckta produkter hos er brukar vi kunna ha lösningar för detta. Våra leverantörer erbjuder i de flesta fall kunderna att göra mindre beställningar per gång och på så sätt slipper ert företag ha en lokal för förvaring i det egna företagets lokaler. När små beställningar görs går det även enkelt att uppdatera och göra nya varianter för trycken. Exempelvis om nya produkter ska beställas för ett speciellt evenemang eller liknande kan dessa få ett unikt tryck till samma pris som tidigare order.

Med oss kan du finna bra erbjudanden för tryck

Med oss kan du och ditt företag få tag på de bästa erbjudandena vad gäller produkter med tryck. Vi ser till att alltid hålla oss uppdaterade för att låta våra kunder få ta del av de senaste erbjudandena hos våra leverantörer.