Vi erbjuder kvalitativa banderoller

Organisation, företag, budskap eller åsikt? Använd en banderoll! Vi printar och skapar banderoller för alla ändamål och med din vision i åtanke. Du själv väljer motiv, text och format: Vi är bara den magiska mellanhanden!

Bli sedd och hörd: Designa din egna bandroll

En banderoll är ett effektivt sätt att förmedla reklam eller budskap på. Därför vänder sig många till oss för att få sin personliga banderoll printad och tryckt. Vårt motto är kvantitativt arbete under kvalitativa processer. Med det menas att vi är effektiva utan att tumma på kvalitén, det låter rimligt – eller hur?

Effektivt och smidigt

Vi vill agera som en friskfläkt på marknaden och erbjuder därmed ett effektivt och smidigt arbete. Vi använder oss av den senaste tekniken och de mest passionerade anställda. Det resulterar i nöjda kunder som kan börja skylta med sin egendesignade banderoll inom loppet av några dagar.

Satsa stort: Friskt vågat, hälften vunnet

En banderoll från oss har förmågan att generera en riktig WOW-effekt. Det krävs att du lägger manken till för att bli sedd och hörd, och ingenting gör ett bättre jobb än en välgjord och välplacerad banderoll.

Banderoller kan man hitta på det mest oväntade platser – det är lite magin med det hela – men de flesta hittar man på följande ställen:

  • Event/Mässor
  • Vägkanter
  • Utanför butiker

Många vänder sig till oss för att printa banderoller till event och mässor, medans andra hellre vill göra reklam för en rådande kampanj. Men även som privatperson kan du låta en eller flera banderoller tryckas upp. Som en kul grej kan du demonstrera mot den högljudda trafiken på din gata, eller trycka upp ett stort “God Jul” när årstiden tillåter (eller när högtiden känns långt bort). Man brukar säga att endast fantasin sätter gränserna och det tror vi på. Vi vill till och med flytta gränserna snäppet längre ut mot horisonten.

Så, kontakta oss om du vill skapa dina personliga banderoller, oavsett ändamål eller vision. Vi erbjuder kompetens, rådgivning och genomförande. Vi är där för att möjliggöra din fantasi!